Portfolio

SAWD on toteuttanut yli 100 työtilausta. Alla oleva lista sisältää uusia ja vanhoja sivustoja, korostaen kehitystä lähes 20 vuoden ajalta. Ne edustavat kattavaa asiakkaiden, työn laajuuden, tyylien ja toiminnallisuuksien kirjoa. Nykyaikaiset ohjelmointistandardit tarjoavat monia mahdollisuuksia. Riittää kun kerrot mitä olet hakemassa.

Ei rajoituksia

Vain mielikuvitus rajoittaa sivuston tyyliä. Voimme aloittaa puhtaalta pöydältä tavoitteidesi pohjalta tai jos olet nähnyt minkä tahansa sivuston, josta pidät, SAWD kykenee jäljittelemään sen tyyliä ja luomaan sinulle verkkoedustuksen mittatilaustyönä.

Sijaintikaan ei ole este. SAWD:llä on tällä hetkellä asiakkaita Australiassa, Suomessa, Ranskassa, Uudessa-Seelannissa ja Yhdysvalloissa.

Expat Finland

Laaja viitesivusto keskittyen Suomessa elämiseen. Tällä sivustolla on päivittäin noin 1200 vierailijaa. Sivusto on saanut useita päivityksiä sitten sen aloituksen vuonna 2004, joista tärkein on ollut responsiivisuuden lisääminen mobiililaitteita varten.

Tehtävä: Brändäys ja web-suunnittelu

Ajankohta: Vuodesta 2004 eteenpäin
Haasteet: Tehokas hakukoneoptimointi jota päivitetään säännöllisesti Googlen parhaiden käytäntöjen perusteella. Expat Finland on ensimmäisenä hakutuloksena lukuisissa englanniksi tehdyissä ja Suomeen liittyvissä hauissa.
www.expat-finland.com

Jasecon, Suomi

Tämä vantaalainen kirjanpitoyritys tilasi erittäin suomalaisen, suorasukaisen ja konstailemattoman tyylin. Suunnittelun aikana sivusto karsittiin hyvin yksinkertaiseksi.

Sivusto on sekä suomeksi että englanniksi ja käyttää responsiivista web-suunnittelua.

Tehtävä: Brändäys ja web-suunnittelu

Ajankohta: 2014
Haasteet: Nykyaikaisen yritystyylin luominen sivustolle joka käytännössä koostuu pelkästä tekstistä, jota sitäkään ei ole kuin vähän.
www.jasecon.com

Aussie Bar, Suomi

Ensimmäinen tämän nykyisin kuuluisan ketjun baareista avattiin Helsingissä vuonna 2006 ja SAWD on ylpeä että sai tehtäväkseen ketjun verkkoedustuksen luonnin.

Aussie Barilla on tällä hetkellä neljä kohdetta Suomessa ja suunnitelmia ketjun laajentamiseksi.

Tehtävä: Web-suunnittelu

Ajankohta: 2006
Haasteet: Hauskan ja australialaisen ulkoasun luonti. Aloitin väripaletin luonnin australialaisen luonnon inspiroimana. Sitten lisäsin pari kaverusta juomassa olutta vajassa…

Diamond Beer, Suomi

Erikoisoluiden ja –siiderien maahantuoja ja jakelija. Tuotteet ovat peräisin joka puolelta maailmaa ja niitä markkinoidaan suomalaisille baareille, ravintoloille, yökerhoille, hotelleille, supermarketeille ja Alkolle.

Tehtävä: Web-suunnittelu

Ajankohta: 2007
Haasteet: Lämpimän ja tervetulleeksi toivottavan sivuston luominen yrityksen jäänsinisen timanttilogon yhteyteen.

Baarit & ravintolat, Suomi

Zetor on helsinkiläinen kuuluisuus. Tämä hilpeä “traktorikuskien ravintola” avattiin 1991 ja se on ollut sekä suomalaisten että turistien suosiossa. SAWD toteutti ja ylläpiti yrityksen verkkosivuja kunnes tehtävä siirtyi yrityksen sisäiseen toimintaan vuonna 2007.

Parnell's oli kantapaikkani yli kymmenen vuoden ajan. Toteutin heidän verkkosivunsa lahjana henkilökunnalle (jonka seurauksena pystyin helposti selvittämään baarin aukioloajat).

Tehtävä: Web-suunnittelu

Ajankohta: 2000-luku
Haasteet: Ravintoloiden omaleimaisen tunnelman välittäminen verkkosivujen kautta.

MJA Rakentaa, Suomi

Tämä menestynyt helsinkiläinen rakennus- ja remontointiyritys oli myös alihankkijana suomalaisessa kodin kunnostukseen keskittyvässä TV-ohjelmassa.

Yrityksen perustaja rakentaa tällä hetkellä tyytyväisenä suomalaisia saunoja Ranskan Antibesissä.

Tehtävä: Brändäys ja web-suunnittelu

Ajankohta: 2011
Haasteet: Raikkaan ja nykyaikaisen ulkoasun luonti verkkosivuille ja printtimediaa varten. Valitsin aikakausilehtimäisen asettelun kodinkunnostuslehtien inspiroimana.

Ulkoasiainministeriö

SAWD sai alkunsa New Yorkissa vuonna 1997 saadessani tehtäväkseni luoda verkkosivut Yhdistyneiden Kansakuntien Suomen Pysyvälle Edustustolle.

Vuonna 2000 sivuja käytettiin pohjana Suomen Tansanian Suurlähetystön, Dar es Salaam, verkkosivuille.

Tehtävä: Web-suunnittelu

Ajankohta: 1997 & 2000
Haasteet: Kaikki! Olin vasta-alkaja web-suunnittelussa ja Internet oli vielä lapsenkengissään. Ohjelmointi tapahtui käsin pelkällä HTML3:lla.

Yhdistyneet Kansakunnat, Tansania

Dar es Salaamissa sain tehtäväkseni suunnitella useita Yhdistyneiden Kansakuntien verkkosivuja: Opas Yhdistyneisiin Kansakuntiin, YK:n kehitysohjelma ja YK:n pääomarahasto.

Tehtävä: Web-suunnittelu

Ajankohta: 2000-2001
Haasteet: Luoda miellyttävät sekä äärimmilleen optimoidut verkkosivut, joiden latausajat ovat kohtuulliset hitaasti ja epävarmasti toimivassa telekommunikaatioverkossa.